Drinkwatersystemen

Al jaren geleden kregen we van een goede klant het verzoek om een vorstvrij drinkwatersysteem te maken. Dat hebben we gedaan en daarna zijn er nog vele gevolgd. De teller staat intussen op rond de 600 installaties. Daar zitten installaties bij met twee drinkbakjes voor in een paardenstal maar ook met 20 drinkbakken in een grote ligboxenstal. U mag ons daarom gerust de specialist op dit gebied noemen.

Compleet drinkwatersysteem

Door ons gebouwd drinkwatersystemen kunt u gerust compleet noemen. Desgewenst stellen we een eigen rondpomp/verwarmingsunit samen dat voldoet aan de voorschriften van het water leverend bedrijf (in de handel zijn dezen niet beschikbaar) en wat past bij de capaciteitsvraag van de stal.

Drinkbakken worden in eigen beheer gemaakt en zijn getest als beste in de handel verkrijgbare drinkbak. Er zijn verschillende uitvoeringen leverbaar die we elk kunnen uitvoeren met boven– of onderaansluiting. Vooral de corrosievrije en eenvoudige leidingaansluiting is uniek. Mestrobots en roosterschuiven kunnen hier uitstekend mee omgaan.

Heeft u interesse in ons drinkwatersysteem? Neem dan contact op met één van onze medewerkers.