Hoekstra Suwâld Installatie & Solar

Op installatiegebied zijn wij erg sterk in het bedenken van betrouwbare oplossingen die onze klanten minder geld kosten en meer rendement opleveren. Juist door bestaande installaties te koppelen aan nieuwe technieken, zoals warmtepompen en zonneboilers, kunnen bedrijven, instellingen en particulieren met een relatief kleine investering aanzienlijk besparen op hun energiekosten.

Innovatie

Wij zijn volop bezig met innovatie, vooral op het gebied van duurzaam installeren. Hoekstra Suwâld heeft jarenlange ervaring in het installeren van nieuwbouw en verbouw. Naast totaal-installateur is Hoekstra Suwâld gespecialiseerd in energiebesparing, energie opwekking en energie opslag. Dit wordt gerealiseerd door verkoop en installatie van zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen en andere duurzame oplossingen.

Duurzame oplossingen

Wilt u besparen op uw energierekening, onafhankelijk zijn van uw energiebedrijf of het milieu ontzien? Dan raden wij u aan eens te kijken naar de duurzame oplossingen van Hoekstra Suwâld.

Advies?

Wilt u een advies over de mogelijkheden passend bij uw specifieke situatie? Dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen via 0511-431291 of vul het contactformulier in.