Zonnepanelen

De best presterende systemen vindt u bij Hoekstra Suwâld. Het gaat natuurlijk om de zonnepanelen maar ook om de andere componenten en om de samenstelling en de plaats van het systeem. Dat garandeert de beste opbrengst  en de langste levensduur van uw zonnesysteem. Dat is pas duurzaam energie opwekken!

Waarom Hoekstra Suwâld?

Meer dan 20 jaar ervaring met zonne-energie.  Te merken bij het ontwerpen en het plaatsen van het zonnesysteem. Een goed ontwerp garandeert een goede opbrengst. Het plaatsen wordt gedaan door ervaren eigen medewerkers, die staan voor het voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften en werken met degelijke constructies op het dak.

U kunt rekenen op een betrouwbaar en eerlijk advies. Daarbij maken wij ook keuzes voor betrouwbare en eerlijke leveranciers van onze producten. Vaker bellen klanten ons dat het systeem meer heeft opgebracht dan verwacht dan andersom! Hoekstra Suwâld gaat voor continuïteit en een langjarige relatie met de klant.

Een goede werking van het systeem, een uitstekende opbrengst in kWh,  mooi gelegde zonnepanelen en een veilige installatie, dat is de uitstekende kwaliteit, die Hoekstra Suwâld biedt. De opbrengsten zijn hoog, niet alleen het eerste jaar, maar ook in jaren daarna blijft de productiecurve erg goed.

Hoekstra Suwâld kan u van dienst zijn met veel informatie over:

• Zonnepanelen
• Omvormers
• Monitoring van zonnepanelen
• Dakconstructies
• In-dak zonnepanelen
• Zonnepanelen op land
• Collectieve zonnepanelenacties
• Speciale constructies met zonnepanelen
• Doe-het-zelf mogelijkheden
• Reparatie omvormers

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Bel of mail ons!

Onlangs geïnstalleerd:

Veenstra Twijzelerheide

De familie Veenstra wil graag naar nul-op-de-meter voor stroom. Daarvoor hebben ze op 3 daken zonnepanelen gelegd, een samengesteld systeem voor platdak en voor schuindak. Zoals u kunt zien heeft het gebruik gemaakt van meerdere constructies om zonnepanelen te plaatsen. Op het plat dak is gebruik gemaakt van consoles, kunststof bakken die zorgen voor de ideale hoek voor de zonnepanelen ten opzichte van de zon. Voor op het hok zijn de zonnepanelen bijna verticaal geplaatst aan een aluminium constructie. Op het schuurtje achter huis zijn de panelen op de gebruikelijke wijze van Hoekstra Suwâld geinstalleerd met een aluminium constructie waar de zonnepanelen vrij in zijn gelegd, waardoor krimpen en uitzetten door warmte en kou geen probleem is.

Veenstra1Veenstra2