hoekstra, slim, zuinig, verwarmen

Verwarmen

Bij verwarmen denkt u aan het verwarmen van uw woning met of zonder warm water. Vaak gebruiken we een cv ketel, maar het kan ook anders. Hoe energiezuinig en comfortabel wilt u verwarmen? En hoe wilt u de temperatuur van de vertrekken regelen?

Warmtepomp

Een warmtepomp is energiezuinig en betrouwbaar. Het warmwatercomfort is groot en een gasaansluiting is overbodig! De combinatie van een warmtepomp met een zonneboiler of zonnepanelen is ook erg aantrekkelijk. En niet onbelangrijk: het koelen van uw woning kan met een warmtepomp nagenoeg zonder extra energiekosten.

Hoekstra Suwald werkt graag met AWB- en IDM- warmtepompen, afhankelijk van de situatie en de vraag. Voor meer informatie klikt u hier.

CV ketel

Bij het kiezen van een cv-ketel kijken we naar energieverbruik, warmwatercomfort en prijs. Graag geven wij goed en eerlijk advies over de ideale oplossing voor u.

Hoekstra Suwald levert ketels van de merken, AWB, Remeha en Ferolli. Onze monteurs zijn goed opgeleid door deze fabrikanten en de onderdelen zijn op voorraad. Storingen kunnen dus snel verholpen worden, maar ook het onderhoud en de installatie van uw cv-ketel is bij ons in goede handen. Bij vervanging kan Hoekstra Suwald de overlast voor u beperken door ruim binnen 1 dag klaar te zijn.

Vloerverwarming

Vloerverwarming is comfortabel en uitermate energiezuinig, omdat er met lage temperaturen gestookt kan worden. Er zijn veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar van snel reagerende tot systemen met een grote buffercapaciteit. Ook onder een parketvloer is vloerverwarming goed mogelijk!

Infrarood verwarming met stralingspanelen

Met ThermIQ infrarood verwarming, verwarmt u uw woning op een innovatieve, prettige en comfortabele manier. Geniet van de ongekend comfortabele infraroodverwarming in huis. U verwarmt heel eenvoudig iedere ruimte perfect naar behoefte. Dus de slaapkamer wat minder dan de woonkamer. Infraroodverwarming is comfortabeler en zuiniger dan traditionele verwarming. Zeker als u over zonnepanelen beschikt die de benodigde elektriciteit opwekken. Klik hier om te weten te komen hoe infraroodverwarming werkt.

Luchtverwarming

Luchtverwarming reageert snel en kan goed samenwerking met moderne ventilatiesystemen. Voor de oudere systemen met een heteluchtverwarmer hebben we uitstekende alternatieven. Met een HR-ketel in combinatie met een luchtverwarmersunit bent u voordeliger uit, het is zuiniger in gebruik en u hebt ook meteen warm water!

Verwarming regelen per kamer

Verlaag uw energiekosten door verwarming-regelen-per-kamerde verwarming per kamer te regelen, voor meer controle, comfort en efficiency. Dit kan met het Honeywell Evosysteem. U programmeert eenvoudig de temperatuur en bepaalt daarmee, waar u ook bent met uw smartphone, de temperatuur in de vertrekken van uw woning. Het evosysteem is verkrijgbaar voor verwarming met radiatoren, voor vloerverwarming en voor een combinatie hiervan. 

Eerlijk en deskundig advies

Zuinig verwarmen hangt af van het verwarmingstoestel, cv-ketel, infrarood, luchtverwarming of warmtepomp maar ook van factoren als de radiatoren, thermostaatkranen, inregelen van de installatie en zo meer. Vraag een eerlijk en deskundig advies bij Hoekstra Suwald, afgestemd op uw situatie en op uw wensen of vraag meteen een offerte op maat aan!