Bouwen en Verbouwen

Hoekstra Suwâld is een totaalinstallateur. We kunnen al uw installaties verzorgen: gas, water, elektra, verwarming, verlichting, ventilatie, koeling en ook dak- en zinkwerk en sanitair. Kortom, wij hebben alles in huis!

Bij het ontwerpen, vervangen of aanpassen van uw installatie zijn wij gespecialiseerd in het installaties, die energie besparen of energieneutraal zijn.

Wensen, budgetten en mogelijkheden zijn per project verschillend, iedere situatie vraagt om een eigen oplossing. Wij denken graag op een open en betrokken manier met u mee aan en werken graag met u naar een maatwerkoplossing, die past bij het gebruik van uw bedrijfsgebouw.

Bouwen

Bouwplannen, gericht op energiebesparend of energieneutraal,  zijn het meest succesvol als u op tijd de architect, de aannemer én de installateur inschakelt. Door van tevoren te overleggen over uw plannen en wensen krijgt u het beste resultaat voor de beste prijs. U voorkomt tussentijdse aanpassingen of teleurstellingen achteraf!  Niet voor niets kiezen gerenommeerde architecten en aannemers vaak voor samenwerking met Hoekstra Suwâld.

Verbouwen

Voor verbouw geldt, net als bij nieuwbouw, dat de beste oplossingen om energiebesparend of energieneutraal te worden tot stand komen door partijen, architect, aannemer én installateur, in een vroeg stadium in te schakelen. Dit voorkomt correcties tijdens of na de werkzaamheden en teleurstellingen achteraf. Hoekstra Suwâld gaat pas aan het installeren als er met u en de andere realiserende partijen duidelijk is afgesproken welke installaties toegepast zullen worden en hoe deze worden aangebracht. Na een aantal gesprekken heeft u een goed beeld van de prijs en de uitvoering. Deze afspraken leggen we vast op tekening en in een omschrijving. Een ieder weet dan wat er van hem of haar verwacht wordt, en veel belangrijker nog; u weet wat u krijgt!

Bij verbouwen en/of vervangen van installaties kan ook stap-voor-stap toegewerkt worden naar energiebesparend of energieneutraal.

Onlangs geïnstalleerd:

Bij de uitbreiding of renovatie van een sauna komt altijd veel installatiewerk kijken. Hieraan worden hoge eisen gesteld; het moet vakkundig en het moet veilig en het moet snel! In de herfst van 2015 is Thermen&Beauty De Leeuwerikhoeve flink onder handen genomen en weer helemaal gerenoveerd. Bezoekers kunnen comfortabel en ongestoord genieten, zonder er iets van te merken, van de installaties van Hoekstra Suwald.