Klimaatbeheersing

Een goed binnenklimaat; de juiste temperatuur, frisse lucht en goed licht zorgen ervoor dat u en uw medewerkers zich prettig voelen. En mensen die zich prettig voelen hebben meer plezier in hun werk. Op zich zijn de bovenstaande punten meestal eenvoudig te realiseren. Maar wilt u dat op een energiezuinige manier dan komt er expertise bij kijken.

Hoekstra Suwâld levert al bijna 15 jaar zowel bodem gebonden als lucht warmtepompen van IDM met en zonder koeling. Erg comfortabel en energiezuinig in combinatie met vloerverwarming en/of ventilatorconvectoren. Een absoluut energiezuinige, gezonde en makkelijk in bestaande gebouwen aan te brengen installatie kunnen we voor u realiseren met het Mitsibushi VRF systeem. Hiermee is zelfs te realiseren dat het ene vertrek het andere vertrek koelt of verwarmd en andersom. Rendementen tot 750% zijn hiermee haalbaar.

Verlichting

De juiste hoeveelheid en de juiste kleur is vaak eenvoudig te leveren en te monteren, maar door onze samenwerking met Led Factory kunnen we uw bestaande armaturen ombouwen naar hightech led armaturen.

In uw productiehallen en magazijnen plaatsen we de juiste verwarmers. We kiezen daarbij vaak voor creatieve oplossingen zoals gaskappen, maar ook WKK en warmteherbenutting passen we in uw bedrijfsvoering in.