Zonnepanelen

De best presterende systemen vindt u bij Hoekstra Suwâld. Het gaat natuurlijk om de zonnepanelen maar ook om de andere componenten en om de samenstelling en de plaats van het systeem. Dat garandeert de beste opbrengst  en de langste levensduur van uw zonnesysteem. Dat is pas duurzaam energie opwekken!

Waarom Hoekstra Suwâld?

Meer dan 20 jaar ervaring met zonne-energie.  Te merken bij het ontwerpen en het plaatsen van het zonnesysteem. Een goed ontwerp garandeert een goede opbrengst. Het plaatsen wordt gedaan door ervaren eigen medewerkers, die staan voor het voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften en werken met degelijke constructies op het dak.

U kunt rekenen op een betrouwbaar en eerlijk advies. Daarbij maken wij ook keuzes voor betrouwbare en eerlijke leveranciers van onze producten. Vaker bellen klanten ons dat het systeem meer heeft opgebracht dan verwacht dan andersom! Hoekstra Suwâld gaat voor continuïteit en een langjarige relatie met de klant.

Een goede werking van het systeem, een uitstekende opbrengst in kWh,  mooi gelegde zonnepanelen en een veilige installatie, dat is de uitstekende kwaliteit, die Hoekstra Suwâld biedt. De opbrengsten zijn hoog, niet alleen het eerste jaar, maar ook in jaren daarna blijft de productiecurve erg goed.

Hoekstra Suwâld kan u van dienst zijn met veel informatie over:

Zonnepanelen
Omvormers
Monitoring van zonnepanelen
Dakconstructies
In-dak zonnepanelen
Zonnepanelen op land
Collectieve zonnepanelenacties
Speciale constructies met zonnepanelen
Doe-het-zelf mogelijkheden
Reparatie omvormers

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Bel of mail ons!

Sharp zonnepanelen Top Merk 2016 in Duitsland!

Het onafhankelijk marktonderzoekbureau heeft op basis van onderzoek bij installateurs in de grootste Europese markten, Duitsland en Groot Brittannië,  vastgesteld dat Sharp ‘Top Merk PV’ is. Een hele mooie opsteker voor Sharp, de fabrikant van zonnepanelen waar Hoekstra Suwald mee werkt!

Geen PID en antidumping issues

Waarom kiest Hoekstra Suwald voor Sharp? Met goede redenen:

• De zonnepanelen worden in Duitsland gemaakt, dus kwaliteit en geen antidumping boetes
• De uitstekende resultaten; de verwachtingen van vele klant zijn intussen overtroffen
• De techniek in dit product
• De uitstekende duurzaamheid van de panelen, getest met een recente PID test.

PID staat voor Potential Induced Degradation, vrij vertaald betekent  dit ‘mogelijke interne afbraak’, een fenomeen waar veel om te doen is geweest.

Subsidieregelingen:

Hoekstra Suwâld is goed op de hoogte van de subsidieregelingen die u ten voordele kunnen komen en u kunt er dus altijd terecht om te vragen wat de mogelijkheden zijn en of u in aanmerking komt voor deze regelingen. Enkele lucratieve regelingen zijn:

• Energie Investeringsaftrek (EIA): Wanneer u uw bedrijfspand verbouwt of nieuw bouwt is dit hét moment om uw pand energie zuiniger te maken. Met de EIA kunt u 41.5% van de investering aftrekken van de fiscale winst. Maatregelen die in aanmerking komen zijn: Warmtepompen, warmtewisselaars, koude- of warmteterugwinningssystemen, HR-glas, isolatie en LED-verlichting. Wanneer u met uw energiebesparing uw energielabel met 3 stappen verbeterd, komt uw algehele installatie in aanmerking.

• Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE): Deze subsidieregeling zorgt voor een vergoeding per opgewekte kWh. Het ministerie wil hiermee het opwekken van duurzame energie stimuleren in de bedrijfswereld.  De subsidieregeling staat open voor alle hernieuwbare energietechnieken en is onderverdeeld in verschillende categorieën: geothermisch, wind, zon en biomassa.

Onlangs geïnstalleerd:

Greydanus Heerenveen

Bij deze groothandel in aardappelen en groenten zijn in 2010 270 zonnepanelen geplaatst. Onlangs zijn er 400 zonnepanelen bijgeplaatst met een lichtgewicht constructie, geschikt voor grote platte daken.  Provinsje Fryslân heeft het systeem geïnspecteerd en vastgesteld dat hier een uitmuntende kwaliteit en een uiterst veilige installatie is geleverd door Hoekstra Suwâld!

Greydanus1Greydanus2